Skara sommarland 3-4 juni 2023

 

 

Vi åker ner till Skara på lördagen den 3 juni och checkar in på campingen. På campingen kan man välja att bo i stuga eller ta med sig husvagn, husbil eller tält. Framåt kvällen tänder vi sen grillen och fixar ihop lite mat till vårt långbord. Vi äter gott, umgås och har en trevlig kväll tillsammans.

På söndag den 4 juni är det sprinttävling inne i parken bland karuseller och rutschkanor. De som är anmälda och springer/går en bana har fritt inträde till parken övriga får betala inträde för att komma in. Efter tävlingen får man sen bada, åka karusell och leka så mycket man vill och orkar fram till att parken stänger kl. 17.00.

I år har vi fått pengar ifrån SISU för att genomföra den här resan så vi räknar med att de pengarna ska täcka kostnaderna för boendet och maten på lördag kväll.

Det är incheckning från kl. 13.00 för campingplatserna och från kl. 14.00 för stugorna. Utcheckning dagen efter är 10.30 för stugorna och 12.00 för campingplatserna. 

Anmälan görs till mig, Linda, senast onsdag 17 maj. Jag bokar camping och anmäler till tävlingen.

Vid frågor eller funderingar är det bara att höra av sig: 070 34 833 5

Sommarrace 2009

  • 16 jun 2009

Nu startar sommarrace 2009. Ett samarrangemang mellan Udddevalla OK, Herrestad AIF, Ljungskile FK, Svanesund GIF och OK Skärmen. Tisdagar och Lördagar. 3 olika banor och gemensam start med gaffling genom Bo-kontroller. Första racet går tisdagen den 23 juni kl. 18.00 , Klämman i Uddevalla. Anmälan senast 22 juni.

Vänersborg och Skara 6-7 juni

  • 9 jun 2009

Om ni klickar på bilden i högermarginalen så får ni se några bilder från Vänersborg och Skara. Ett reportage kommer i Skärmaren om ca en månad. Tills dess får ni hålla tillgodo med bilder. Fotografer är Eva Bagge Johansson och Mats Lindström.