Skara sommarland 3-4 juni 2023

 

 

Vi åker ner till Skara på lördagen den 3 juni och checkar in på campingen. På campingen kan man välja att bo i stuga eller ta med sig husvagn, husbil eller tält. Framåt kvällen tänder vi sen grillen och fixar ihop lite mat till vårt långbord. Vi äter gott, umgås och har en trevlig kväll tillsammans.

På söndag den 4 juni är det sprinttävling inne i parken bland karuseller och rutschkanor. De som är anmälda och springer/går en bana har fritt inträde till parken övriga får betala inträde för att komma in. Efter tävlingen får man sen bada, åka karusell och leka så mycket man vill och orkar fram till att parken stänger kl. 17.00.

I år har vi fått pengar ifrån SISU för att genomföra den här resan så vi räknar med att de pengarna ska täcka kostnaderna för boendet och maten på lördag kväll.

Det är incheckning från kl. 13.00 för campingplatserna och från kl. 14.00 för stugorna. Utcheckning dagen efter är 10.30 för stugorna och 12.00 för campingplatserna. 

Anmälan görs till mig, Linda, senast onsdag 17 maj. Jag bokar camping och anmäler till tävlingen.

Vid frågor eller funderingar är det bara att höra av sig: 070 34 833 5

Pre=-träning

  • 28 apr 2012

Hej! Bosse Sandström bjuder in till en PreO-träning torsdagen den 10 maj kl. 18.00 vid gamla skjutbanan, strax norr om MSOK:s skidstuga i Munkedal. Den är även anpassad för funktionshindrade.

Inbjudan till O-ligan OK Roto

  • 18 apr 2012

Nu finns inbjudan till den första deltävlingen i O-ligan under Arrangemang - O-ligan 2012

O-CAMP

  • 9 apr 2012

O-CAMP är ett orienteringsläger dit alla orienterare mellan 13-18 år är välkomna. Lägret arrangeras varje år veckan innan midsommar, på olika platser runt om i Västergötland. I år är lägerplatsen förlagd på ett naturbruksgymnasium strax norr om Vänersborg. Västergötlands Orienteringsförbund står som arrangörer men lägret är öppet för alla, även utanför Västergötlands gränser.

Nytt nummer av Skärmaren

  • 6 apr 2012

Här kan du, som inte har förmånen att få ett nummer hem i brevlådan, läsa ännu ett nummer av Skärmaren