Skara sommarland 3-4 juni 2023

 

 

Vi åker ner till Skara på lördagen den 3 juni och checkar in på campingen. På campingen kan man välja att bo i stuga eller ta med sig husvagn, husbil eller tält. Framåt kvällen tänder vi sen grillen och fixar ihop lite mat till vårt långbord. Vi äter gott, umgås och har en trevlig kväll tillsammans.

På söndag den 4 juni är det sprinttävling inne i parken bland karuseller och rutschkanor. De som är anmälda och springer/går en bana har fritt inträde till parken övriga får betala inträde för att komma in. Efter tävlingen får man sen bada, åka karusell och leka så mycket man vill och orkar fram till att parken stänger kl. 17.00.

I år har vi fått pengar ifrån SISU för att genomföra den här resan så vi räknar med att de pengarna ska täcka kostnaderna för boendet och maten på lördag kväll.

Det är incheckning från kl. 13.00 för campingplatserna och från kl. 14.00 för stugorna. Utcheckning dagen efter är 10.30 för stugorna och 12.00 för campingplatserna. 

Anmälan görs till mig, Linda, senast onsdag 17 maj. Jag bokar camping och anmäler till tävlingen.

Vid frågor eller funderingar är det bara att höra av sig: 070 34 833 5

OK Skärmen på O-ringen 2009

  • 16 jul 2009

Nu är O-ringen över för denna gång och många goda resultat har presterats. OK Skärmens mest framskjutna placering är utan tvekan Maria Johanssons 4:e plats totalt i D18 Lång. Hon var även en hårsmån från etappseger på tisdagen med en andraplats. Grattis.

Nytt nummer av Skärmaren

  • 15 jul 2009

Nu finns ett nytt nummer av skärmaren på vår hemsida. Den är komplett med hela artikeln om Stigens Skidklubb.

Sommarrace 2009 E5, OK Skärmen

  • 2 jul 2009

Nu finns resultatfiler från OK Skärmens sommarrace här. Klicka på bildgalleriet så får ni lite bilder från racet i Högsäter.