Skara sommarland 3-4 juni 2023

 

 

Vi åker ner till Skara på lördagen den 3 juni och checkar in på campingen. På campingen kan man välja att bo i stuga eller ta med sig husvagn, husbil eller tält. Framåt kvällen tänder vi sen grillen och fixar ihop lite mat till vårt långbord. Vi äter gott, umgås och har en trevlig kväll tillsammans.

På söndag den 4 juni är det sprinttävling inne i parken bland karuseller och rutschkanor. De som är anmälda och springer/går en bana har fritt inträde till parken övriga får betala inträde för att komma in. Efter tävlingen får man sen bada, åka karusell och leka så mycket man vill och orkar fram till att parken stänger kl. 17.00.

I år har vi fått pengar ifrån SISU för att genomföra den här resan så vi räknar med att de pengarna ska täcka kostnaderna för boendet och maten på lördag kväll.

Det är incheckning från kl. 13.00 för campingplatserna och från kl. 14.00 för stugorna. Utcheckning dagen efter är 10.30 för stugorna och 12.00 för campingplatserna. 

Anmälan görs till mig, Linda, senast onsdag 17 maj. Jag bokar camping och anmäler till tävlingen.

Vid frågor eller funderingar är det bara att höra av sig: 070 34 833 5

O-ligan 2010

  • 29 apr 2010

OK Skärmen är ansvarig för första deltävlingen i O-ligan 2010. Tävlingen blir den 12 maj på Tångelandakartan, strax norr om Högsäter. Inbjudan och resultat hittar du under Arrangemang

Skara Sommarland 5- 6:e juni

  • 22 apr 2010

Styrelsen har tagit ett beslut om en gemensam aktivitet för klubbmedlemmar. Vi gör som förra året. Vi åker till Skara Sommarlands camping för övernattning i egna husvagnar eller i 4-bädds campingsstugor den 5:e juni Klubben och damsektionen står för login samt kostnaderna för ett gemensamt samkväm på kvällen. Nästa dag deltar de som vill i Sommarlansmästerskapen, en sprinttävling inom sommarlandet. Den startar kl 9.00 på söndag. De som deltar har gratis inträde till Sommarlandet, som vi gör osäkert efter tävlingen. Önskemål om logi i stugor och plats för husvagnar behöver anmäls så snart som möjligt så fundera på om ni vill hänga med. Välkomna

Anmälningsstopp O-ringen

  • 22 apr 2010

Nästa anmälningsstopp till O-ringen i sommar är 1 maj.

Träningsorientering

  • 22 apr 2010

Vi byter dag för träningarna. Onsdagar passar bättre för ungdomarna. Välkomna till färdiga banor, lätt - medel - lång. Nästa gång är 28 april och sedan kör vi varje onsdag. Samling vid Allégården, Högsäter 18.00.

O-ligan

  • 16 apr 2010

Om en knapp månad börjar årets O-liga i orentering för våra ungdomar i Dalsland. Onsdagen den 12 maj är första deltävlingen, arrangerad av OK Skärmen. Inbjudan kommer om ett tag tillsammans med datum för övriga deltävlingar.

Träningsorientering

  • 9 apr 2010

Torsdagen den 22 april börjar träningsorintering för unga och gamla, duktiga och mindre duktiga. Vi har fasta kontorller ute och det finns förslag på banor. Samling vid Allégården 18.00 /Aktivitetskommittén

Klubbkväll 8 april

  • 5 apr 2010

Torsdagen den 8 april träffas aktivitetskommittén samt övriga intresserade för att diskutera vårens träningar för ungdomar och vuxna. Vi måste tyvärr skjuta på informationen om olika GPS-klockor till torsdagen den 15 april istället för 8 april. Föreläsaren har jour och får inte lämna Uddevalla.

Veteran-OL

  • 4 apr 2010

Hej alla OL vänner! Snön har minskat i rasande fart så att OK Flundrehof har lovat att bjuda på fina banor, mestadels o skogen. Det blir Veteran-OL på onsdag den 7/4 som planerat. Ny plats Rödjan i Sjuntorp Med Veteran OL-hälsningar Göran Nordh http://www.tsok.se/veteranol/Program/Program.htm

Inomhushall för orientering

  • 1 apr 2010

2010-04-01 Ny inomhushall för orientering till Färgelanda Den snörika vintern har som bekant varit ett stort problem för att kunna genomföra meningsfull orienteringsverksamhet.