God Jul

 

 

 

Utställning i Håverud

  • 29 apr 2013

Tisdagen den 30 april invigs sommarens utställning av Dalsländska idrottsprofiler och föreningsliv på Dalslands Center, Håverud. OK Skärmen är representerad med en monter och Högsäters egen idrottsprofil, Janne Ottosson finns också med. Vi kommer att komplettera vår montern med karta, kompass mm. Det är Karl-Johan Karlsson och Eva Bagge som fixat till vår monter.

10-mila

  • 28 apr 2013

Nästa helg är det 10-mila i Upplands Bro, 3 mil norr om Stockholm. Bohuslän-Dal har flera gemensamma lag där Skärmen har löpare i både herr och damlag. I herrlaget springer Skärmenlöpare tre av de fyra första sträckorna.

Skärmen CUP

  • 18 apr 2013

Nu finns resultaten från vårens första Skärmen CUP för ungdomar.

Bilder från ungdomsträningen

  • 3 apr 2013

Idag startade vårens ol-kurs / ungdomsträning. Drygt tettio barn och ungdomar, ett tiotal föräldrar och ett tiotal ledare samlades vid Allégården. Fantastiskt roligt att så många kom. Efter en orieteringsintroduktion med karta på elljusspåret väntade sedan korv och bröd,saft och kaffe. Stämningen var på topp och vi hoppas att alla återkommer nästa onsdag.

Skärmens 2-manna

  • 1 apr 2013

OK Skärmen inbjuder till en trevlig 2-manna stafett, där man kan tävla med och mot personer i olika åldrar och kön. Välj den klass som passar er. Första sträckan är dag/skymning och andra sträckan är natt. Lagen kan bestå av löpare från olika klubbar.