DM guld i stafett till Skärmen

 

 

 

  • 14 sep 2008

Skärmen tog ett guld vid dagens stafett DM i Västerlanda. Det var H 130 med Mats Lindström på första sträckan, Lars Blom på andra och Mats Hallsten på sista som stod för den prestationen.

Laget var naturligtvis segertippat från början men det är strongt att inte duka under för den mentala pressen som ett tungt favoritskap innebär.

Vårt D21-lag var tyvärr desarmerat så systrarna Ljungberg fick själva fixa alla tre sträckorna och då var det storasyster Linda som fick göra två vändor i skogen. Inget godkänt slutresultat men en tapper insats. Den stora interna kampen i klubben stod mellan två toppspeedade H155-lag. Dan, Roland och Josef var lag ett och Lars L, Peo och Georg var lag två. Lars L svarade för en utmärkt prestation på förstasträckan och gav lag två ledningen över lag ett med minst 5 minuter. Peo förvaltade denna ledning och kunde skicka ut Georg ca 20 minuter före Josef. Georg är i toppform med en stor träningsdos i bagaget så Josef kunde inte knappa in på försprånget utan lag två vann den interna bataljen. Tyvärr så smet det förbi några andra klubbar så det blev inget besök på prispallen för lag två.