Nyhetsbrev

 

 

 

  • 7 nov 2008

Nyheter från Ullmax

 

 
 
 
 
Kick-off slog rekord!
Vi vill passa på att tacka för den fina uppslutningen på årets Ullmax-kickoffer - över 450 personer i 230 föreningar deltog på någon av de uppskattade träffarna! Säsongen har därefter startat strålande med en fantastisk ökning och det ser mycket bra ut inför vintern. Har ni ej hunnit starta är det hög tid att sätta igång för att få en bra volym innan jul!

Ni som inte deltog på kick-off, och även ni andra, får gärna höra av er om ni vill att Ullmax personal kommer ut till er och kör en lokal kick-off. Detta kan vara ett smart sätt att få igång försäljningen i föreningen.
 
 
Jacka Soft populär!
En av årets nyheter - Jacka Soft - har glädjande sålt långt över beräknat. Succén innebär dock att vi kommer få svårt att garantera leverans i alla storlekar fram till jul.

De jackor som mot förmodan inte kan levereras omgående skickas så snart som möjligt i början på januari 2009.

Vi beklagar detta och gör allt vad vi kan tillsammans med våra leverantörer för att möta den oväntat stora efterfrågan.
 
Ullmax lager kör på som vanligt med samma leveranssäkerhet fram till 19 december.

För att garantera leverans i hela Sverige innan julafton (med reservation för Postens förseningar) kan order läggas fram till fredag 19 december kl 09.00

När ni loggar in som förening hittar ni till vänster en ny tipsfunktion. Genom denna kan ni tipsa oss om andra föreningar som ni också tycker borde sälja Ullmax! Om föreningen blir en Ullmax-förening så betalar vi ut en premie på 1 500 kr till föreningen som tipsat oss!

Till höger har vi också flyttat fram länkar till kampanjpaketet på Max2wear. Klicka på länken - skriv ut och börja sälja!




 

  Detta är ett HTML-formaterat e-postmeddelande. Om du inte kan läsa det, klicka här. Vid andra frågor, kontakta oss gärna: info@ullmax.se.