Välkommen till nya Klubben Online!

 

 

 

  • 12 dec 2008

Här kommer några tips för klubbmedlemmar som besöker sidan för första gången.

Jag skall försöka ge några tips för dig som besöker sidan för första gången.

Du behöver ha en medlemsinloggning för att komma åt alla sidor. För att få en sådan måste du ha en e-postadress registrerad i medlemsarkivet i klubben online.

Vi har en gemensam medlemsinloggning som du kan använda innan du har skaffat en egen, eller för dig som inte har någon e-postadress. Det kommer att stå att du heter Eva Bagge Johansson, men det behöver du inte bry dig om.

Medlemsinloggningen är:

Användarnamn: medlem ok skärmen

Lösenord: (samma som du har som medlem på vår gamla hemsida)

Kontakta Peo Johansson   , 0528-71515 om du får problem eller inte har det gamla lösenordet. Du loggar in genom att klicka på det lilla hänglåset, till höger längst upp på sidan.

 

Klubbens Nyheter kan du själv kommentera. Längst ner på sidan så klickar du på kommentar och skriver in det du vill säga.

I Kalendern hittar du länkar till aktuella tävlingar, träningar, möten mm. Därifrån kan du direkt komma till tävlingskalendern och anmäla dig. Du kan också använda menyn i toppen på sidan Tävlingsinbjudningar.

Under rubriken OK Skärmen hittar du protokoll mm. Det krävs att du loggar in för att kunna läsa dessa sidor.

Under rubriken Allégården finns veckovärdslista samt en egen bokningskalender för Allégården. Eva B J har lovat att försöka hålla den aktuell så att du kan se vad som är bokat.

Gästboken skall du förstås använda flitigt. Ett enkelt sätt att komunicera med medlemmarna.

Hör gärna av dig med förslag till förbättringar på sidan, eller synpunkter på varför det inte går att hitta olika saker. Man blir lite "hemmablind" när man sitter och konstuerar en sida.