Skara Sommarland 7-8 juni 2014

 

 

 

  • 29 maj 2014

Tiden går fort som vi alla vet och snart är det dags att packa väskorna för en helg i Skara. Förra året var vi en av dom största klubbarna, blir vi ännu fler i år?

Vi åker ner till Skara lördagen den 7 juni och checkar in på campingen. Framåt kvällen tänder vi grillen och fixar ihop lite mat till vårt långbord. Vi äter gott, umgås och har en trevlig kväll tillsammans och stämningen är på topp!

 

Söndag morgon är det sen sprinttävling inne på Skara sommarland bland karuseller och vattenrutschkanor. Dom som är anmälda och springer/går en bana har fritt inträde till parken, övriga får betala vanligt inträde för att komma in i parken. Efter tävlingen är det sen fritt fram att bada och åka så mycket karusell man bara orkar, parken är öppen till klockan 17.00.

 

Kostnad för mat, boende och inträde* är 200 kr per person från 7 år och uppåt. Barn under 7 år följer med gratis. Resten står klubben för, förutsatt att man löst sin medlemsavgift till klubben.

 

*Inträde gäller dom som är anmälda till en bana, anmälningsavgiften är högre än på en vanlig tävling då inträdet ligger med där. Så är man inte anmäld får man betala 200 kr till klubben plus inträdesavgift på söndag morgon för att komma in i parken.

 

Anmälan  till min mailadress: ljungberg84@live.se 

 

Anmälan är bindande och jag behöver då veta:

  • Hur många som ska med
  • Boende, stuga eller campingplats
  • Klass och sportidentnummer

 

Hälsningar Linda