Skara Sommarland

 

 

 

  • 2 maj 2019

Häng med till Skara Sommarland den 8-9 juni 2019

Lördagen den 8 juni åker vi ner till Skara Sommarland och checkar in på campingen. Framåt kvällen dukar vi upp till långbord med grillat. Vi brukar ha en trevlig kväll tillsammans där vi laddar upp inför en heldag på Skara sommarland med både orientering och karusellåkning. Söndag morgon springer vi först orientering inne bland karuseller och rutschkanor och därefter är det sen fritt fram att bada och åka karuseller till klockan 17.00 då parken stänger för dagen.

På campingen kan man bo i stuga eller på campingplats (tält/husvagn/husbil).

  • Kostnad för mat, campingplats och inträde* till Skara Sommarland 200 kr/person från 7 år och uppåt.
  • Kostnad för mat, stuga och inträde* till Skara sommarland 300 kr/person. 100 kr/barn under 7 år som bor i stuga. Resten står klubben för, förutsatt att man har löst sin medlemsavgift till klubben.

Klubben står för maten på lördag kväll, frukost och mat under söndagen får var och en familj ordna själva.

Man anmäler sig till mig senast onsdag 29 maj. Jag kommer att ha med mig listor ut de kommande träningstillfällena där man kan anmäla sig och det går även bra att mejla till mig (ljungberg84@live.se) Anmälan är bindande.

Betalning sker till mig, helst via swish (070 34 833 56), senast 2/6.

*Inträde gäller dom som är anmälda till en bana, anmälningsavgiften är högre än på en vanlig tävling då inträdet ingår i anmälningsavgiften. Ska man inte springa en bana så får man lösa inträde till parken.

Hälsningar Linda